BeFoAm

Ab Postma

FOTOCLUB BEFOAM STELT ZICH VOOR.

Fotoclub BeFoAm uit Beilen is niet groot: slechts achttien leden. Maar BeFoAm leeft wel.

Met resultaat. Meerdere vrijetijdsfotografen die bij deze club zijn aangesloten hebben prijzen behaald met hun werk.
Bij BeFoAm proberen we elkaar te stimuleren steeds creatiever en perfecter werk af te leveren.

De leden van BeFoAm hebben elk hun eigen voorkeur: behalve landschappen staan bijvoorbeeld stillevens, abstract werk, portretopnamen, modelfotografie, gemanipuleerde fotografie en sociaal reportagewerk op het bord.

Wie houdt van creatief fotograferen is van harte welkom bij BeFoAm op de clubavonden. En wees vooral niet bang, dat u niet “goed genoeg” bent. Enthousiast bezig zijn - dan komt die mooie plaat vanzelf wel.
 

BEFOAM: DAT HOUDT SCHERP
 

BeFoAm is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Amateur Fotografen Verenigingen BNAFV.


FOTOCLUB BEFOAM:  ACTIVITEITEN.

Aan een fotoclub kleeft soms een stoffig imago van oudere heren met vest en leesbril, die tijdens praatavonden herinneringen ophalen aan hun eerste Kodak-camera of Meopta vergroter. Voor BeFoAm gaat dit niet op.

Het uiteindelijke beeld, daar draait het om. 

Tijdens clubavonden komt fotografie van leden van BeFoAm op het bord. Daarbij worden de foto's onderling van zorgvuldig commentaar voorzien.  Gezamenlijk en individueel doet men mee aan tentoonstellingen en wedstrijden.

Onder tentoonstellingen valt onder meer de Fotomanifestatie Drenthe, jaarlijks georganiseerd door één van de clubs van de Fotobond BNAFV uit het rayon 03.  Als wedstrijden noemen we de Bondsfotowedstrijd, Foto Nationaal en Foto Individueel.